dilluns, 2 d’octubre del 2017

CRÒNICA DE LA SEGONA EDICIÓ DEL FESOH!CURT, FESTIVAL DE CURTMETRATGES DE NULES


La segona edició del FesOH!Curt ha conclòs amb èxit de participació i amb Sputnik i Woody and Woody com a grans triomfadors.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Nules la segona edició del Festival de Curtmetratges de Nules, FesOH!Curt, organitzat per l’Associació Cultural la Corretjola i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules amb la col·laboració de Plataforma per la Llengua, Multicines Sucre de Vila-real, Cinemes Albatexas de València, Cineclub Caligari d’Almenara i la Pizzeria Nona de la Platja de Nules. L’edició d’enguany ha presentat unes quantes novetats respecte l’edició anterior amb la introducció d’un premi més (millor curtmetratge rodat en altres llengües), tres dies de duració i una major implicació i participació de la gent de Nules, amb un total de 21 curtmetratges projectats i més de 30 presentats.

El premis han sigut els següents:

Millor curtmetratge: Woody and Woody, de Jaume Carrió
Millor curtmetratge rodat en altres llengües: Sputnik, de Vicente Bonet
Millor curtmetratge rodat a Nules: Gamusino, de Guillem Prior
Millor curtmetratge de les comarques de Castelló: Melódrama, de Joaquin Gil
Millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys: Solcant els cels, d’Amina Abed
Millor curtmetratge vot del públic: Sputnik, de Vicente Bonet

El jurat ha estat compost per Aïda Antonino (crític cinematogràfic), Lola Oliver (periodista i comunicadora), Amàlia Garrigós i Xavi Manzanet, per Plataforma per la Llengua, i Marisol Carreguí, per La Corretjola.

Al final de l’entrega de premis es va realitzar el sorteig de 10 entrades per als Multicines Sucre i 20 per als Cinemes Albatexas entre totes aquelles persones que van acudir dos o els tres dies del Festival. Durant els pròxims dies es posarà en contacte amb les persones afortunades.

A més, en l'edició d'enguany s'ha realitzat un homenatge a Miguel Emo i Vicente Oliver, dos persones que han dedicat gran part de la seua vida als cinemes del nostre poble. 

A continuació teniu algunes fotografies del festival. Des de la Corretjola volem donar les gràcies a l'Ajuntament de Nules, i en especial, al regidor de Cultura Ramón Canut, per tot el suport rebut i per haver fet possible el festival; als col·laboradors que han apostat pel festival, als membres del jurat i a totes aquelles persones que han assistit a les projeccions i a l'entrega de premis. Moltes gràcies!
L'any que ve, més i millor!









































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada