dimecres, 4 d’octubre del 2017

CORRELLENGUA 2017


El pròxim divendres 6 d'octubre torna el Correllengua a Nules i ho celebrarem amb una vesprada molt especial d'activitats destinades per als més menuts. L'acte comptarà amb el suport de la Regidoria de Cultura i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Nules i la col·laboració d'ACPV.

Les activitats començaran a les 17h al Convent amb un taller de tambors (cal dur una caixa), que acabarà amb el recital de la cançó dels 3 tambors en homenatge a Lola Anglada. A continuació hi haurà un passacarrers, amenitzat pels dolçainers i els Cabuts de Nules, que eixirà del convent i finalitzarà al Mercat on es presentarà al col·lectiu feminista Rebeldia Violeta i es llegirà el manifest. L'acte finalitzarà amb una xocolatada per a les xiquetes i xiquets que participen.

Aquest any el Correllengua fa un homenatge a Lola Anglada i Sarriera (Barcelona, 1892 – Tiana, 1984), que és considerada la primera il·lustradora professional catalana. La seua obra forma part del nostre imaginari col·lectiu i és recordada sobretot pels seus contes il·lustrats, com En Peret, Margarida i, especialment, El més petit de tots, exemple de la lluita per les llibertats dels pobles i símbol de la resistència antifeixista. Lola Anglada va ser una ferma defensora de la democràcia.

Vos esperem a totes i a tots aquest divendres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada