divendres, 6 d’octubre del 2017

CAP DE SETMANA D'ACTIVITATS

Després de celebrar el passat cap de setmana la segona edició del Festival de Curtmetratges de Nules, FesOH!Curt, aquest cap de setmana tornem a la càrrega amb més actes, on els xiquets, el nostre patrimoni i els Cabuts de Nules seran els principals protagonistes.

Divendres 6 d'octubre

17h Als voltants del convent taller de tambors per als més menuts (cal portar la capsa de cartró de casa). A continuació, els xiquets cantaran la cançó Els tres tambors en honor a Lola Anglada. Una vegada finalitzat el taller hi haurà cercavila pels carrers del centre de Nules fins al Mercat amenitzat per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i els Cabuts de Nules. Al Mercat, es llegirà el manifest, es presentarà el col·lectiu feminista Rebeldia Violeta i hi haurà xocolatada per als més menuts.


Dissabte 7 d'octubre

11h A la Plaça Major visita guiada a càrrec del cronista oficial de la Vila Vicent Felip Sempere anomenada L'aigua i els pous a la Vila.


16:30h Participació a la VI Trobada de Gegants i Cabuts de l'Alcora. Participaran les Colles de Vinaròs, Benicarló, Benicàssim, Nules, Almassora, Onda, Dolçainers i Tabaleters d'Artesa, Valdealgorfa, Belchite, Fraga i L'Alcora

  • 16:30h Recepció de Colles i plantà dels Cabuts a l'Ajuntament 
  • 18h Cercavila pels carrers del centre de la població
  • 20h Presentació i ball de les colles



Dilluns 9 d'octubre

22:30h Participació dels Cabuts de Nules i amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules al Correfocs organitzat per l'Associació Dimonis del Poll. Recorregut: Carrer Major i la Plaça Major.

Per al Correfocs cal tenir en compte unes qüestions: 

-Tapar-se el cap amb una gorra o capell preferentment de cotó, vestir-se amb roba vaquera o de cotó, que cobrisca tot el cos, 
-Portar calçat adequat per a córrer, millor si no és sintètic.
-Anar amb compte amb les espurnes i protegir de manera especial els ulls i les orelles.
-No usar la pirotècnia dels dimonis que poguera quedar per cremar.
-No interrompre el correfoc, vigilar el pas dels dimonis i deixar-los passar.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada