divendres, 13 de desembre del 2013

Bona participació al debat sobre RTVV organitzat per la CorretjolaEl Saló Fundació Bancaixa de Nules va acollir ahir el debat sobre RTVV i el seu tancament, organitzat per l'Associació Cultural la Corretjola. Al debat van participar representants de diferents àmbits, tots ells afectats per la decisió del govern d'Alberto Fabra de tancar la televisió pública dels valencians, després de 24 anys d'emissions. A la taula van estar presents l'actor Jordi Ballester, Oscar Langa com a representant d'Intersindical Valenciana, els treballadors de RTVV de Nules Lola Oliver i Carles González, Fernando Navarro com a estudiant de comunicació de la Universitat Jaume I, Alfons Pérez "El Blüe" com a músic, i Vicent Mifsud com a president del Comité d'Empresa de RTVV. Al debat també van assistir els representants dels partits polítics de Nules: PSPV, EUPV, IPN, Compromís i CCD. En canvi no va fer acte de presència el PP de Nules, qui també va ser convidat per la Corretjola al debat.
Durant el debat, que va tindre una durada aproximada de tres hores, tots els representants van donar el seu punt de vista als temés que personalment més els afecten amb el tancament, com és el cas dels treballadors que seran acomiadats, però també a tots aquells sectors que indirectament també farà molt de mal el tancament de RTVV, condemnant-los a no trobar treball al nostre territori i haver d'emigrar, com és el cas dels actors, o dels estudiants d'audiovisuals i de comunicació. 

Per part del públic assistent, els presents al Saló Fundació Bancaixa van participar en repetides vegades durant el debat, per mitjà d'opinions o de preguntes. L'acte va acabar amb una forta ovació per part del públic a tots els representants presents. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada