dijous, 8 d’agost del 2024

10a FESTA DELS FAROLETS (08/08/2024)

 
El 8 d'agost va tindre lloc la 10a edició de la Festa dels Farolets, amb un gran èxit de participació. Una festa que vam recuperar l'any 2015 entre l'Associació Cultural La Corretjola i l'Associació de Veïns de la Mar, i que amb els anys ha anat creixent en assistents, en associacions i en participants. Una festa que des de la senzillesa d'una tradició valenciana que s'estava perdent, ha acabat convertint-se en pocs anys en un dels actes més nombrosos i participatius de l'estiu.
L'acte va començar amb un taller de farolets a l'Estany de Nules, també amb molt bona participació. La cercavila començava a les 22:00, amb la presència un any més de la Colla de Dolçainers i Tabaleters "El Garbell" de Nules, la Colla de Dimonis "El Poll", els cabuts i gegant de Nules, i enguany amb la participació de la Colla de Dolçainers L'Horta de La Vilavella, acompanyant la cercavila multitudinària amb els seus cabuts.

La cercavila va acabar al Far de Nules, amb balls tradicionals, i els dolçainers i tabaleters tocant la Muixeranga. Per finalitzar l'acte, es van llançar focs d'artifici.



















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada