diumenge, 26 de maig del 2024

CONFERÈNCIA DE CARME NARVAEZ "FRA JOSEP DE LA CONCEPCIÓ, EL TRACISTA CARMELITÀ" (25/05/2024)

Estem molt contents per la bona acollida de la visita de la professora Carme Narváez a Nules. Més de 50 veïns han assistit a la conferència "Fra Josep de la Concepció, el tracista carmelità", on s'ha parlat durant una hora sobre la història de l'arquitecte i les seues obres. Un patrimoni molt important, que hem de valorar i protegir al nostre poble.
L'acte ha finalitzat amb la visita guiada de Joan Gavara, cronista de Nules, a l'Església del Convent, que també ens ha contat la seua història i anècdotes ben curioses i interessants.
Agraïm a Carme Narváez per haver acceptat de seguida la nostra proposta d'assistir a Nules, i a més amb molta emoció. A Joan Gavarà, per estar sempre al costat de les propostes culturals i en defensa del patrimoni.
Agraïm també a la Hdad. de Nazarenos de la Purísima Sangre de Nules per la seua ajuda i col•laboració, per haver-nos cedit l'espai del Saló de la Misericòrdia, idoni per a l'acte, situat al mateix Convent. Al regidor de Patrimoni i de Turisme Guillermo Latorre, per l'interès mostrat des del primer moment en que vam proposar l'acte.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada