dijous, 1 de febrer del 2024

PUJADA A PEU A LA MUNTANYETA DE SANT ANTONI 2024 (CRÒNICA I FOTOS)

Estem molt contents per la bona resposta a la Pujada a la Muntanyeta de Sant Antoni 2024, arribant per segon any consecutiu a la xifra de 250 inscripcions, recuperant una tradició de Nules que s'havia perdut a finals dels anys 60. Enguany amb més participants a carro i cavall, gràcies als Amics del Cavall de Nules

A més de recuperar la tradició i haver passat un matí ben agradable, tots els beneficis de les inscripcions aniran destinats al projecte Orgue de tots - Nules per a recuperar l'antic orgue de l'església, destruït a la guerra. Quin concert de música renaixentista ens han oferit a l'ermita Vicent Flich i Javier Ibañez!
Volem agraïr un any més a la Regidoria de Tradicions de l'Ajuntament de Nules el seu suport. També agraïm a la Policia Local i a Protecció Civil de Nules haver-nos acompanyat durant tot el camí. Als veïns del carrer de Sant Antoni, per la seua implicació, oferint coquetes i obrint-nos la capelleta. A l'Ajuntament de Betxí per cedir-nos l'espai de la Muntanyeta i obrir-nos la seua ermita. A la Colla de dolçainers de l'Horta de La Vilavella, per amenitzar-nos tot el recorregut. I als comerços El Gendre de Lolita, Herbolari Fernando Tel i Karamba Sports.
Gràcies a totes les persones inscrites per haver participat! Vos esperem a la Pujada a la Muntanyeta de Sant Antoni 2025!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada