divendres, 12 d’agost del 2022

8a NIT DELS FAROLETS (11/08/2022)


Una edició més de la Nit dels Farolets que acaba. Una cercavila molt especial, la més multitudinària i amb el recorregut més llarg de totes les edicions, amb la participació per primera vegada del gegant Gilabert, acompanyat pels cabuts, els dolçainers i tabaleters, i el foc i castell dels Dimonis del Poll.
Tornem a recuperar el sopar popular, després que els anys durs de pandèmia impediren celebrar-lo. I per primer any hem tingut el Concurs de microrelats, amb molt bona acollida, participació i qualitat a totes les categories!

Agraïts a l'Ajuntament de Nules per donar suport un any més a una tradició tan nulera com la dels farolets. A Alfons Pérez "Malparlat" per col•laborar recitant cada microrelat guanyador. També a les empreses que han col•laborat, com Charter, Pizzeria Nona, Panollo i La Tosquilla. I com no, a les tres associacions que hem fet pinya i hem tornat a fer una gran festa de l'associacionisme: Veïns de la Platja de Nules, Associació Platges de Nules i l'Associació Cultural La Corretjola.




Taller de farolets:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada