dissabte, 12 de juny del 2021

EXPOSICIÓ DE COLLAGES "36 DIES EN VALENCIÀ"

La Corretjola, L'Associació Platges de NULES i Cosas & Musas , amb el recolzament de la Regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Nules, hem organitzat una fantàstica exposició que arriba a Nules del 18 al 22 de juny, a la Biblioteca Municipal "Jose Vicente Felip Monlleó".
"36 dies en valencià" és un projecte artístic que naix gràcies al publicista i dissenyador Pedro Zorrilla Adsuara, per tal de fer lluir la nostra llengua des de l'art. Però, també per a promocionar la nostra identitat com a poble, la cultura valenciana i les seues tradicions, amb la interpretació de les 26 lletres de la A fins a la Z, més deu números d'un sol dígit, del 0 al 9.
Valorem la nostra llengua, les nostres costums, la gastronomia autòctona i la clemenules, les cançons i dites populars, les festes, El Convent, Mascarell, L'Estany, Les Casetes o el Far. El patrimoni forma part dels moments que hem compartit amb la nostra familia o amistats. Tot allò que ens uneix i que té valor per a la societat de hui, les arrels del futur d'un poble.
Fem ús de la llengua que ens ha vist nàixer i créixer. Per això, tinguem orgull i preservem allò que ens fa únics, la nostra identitat.
Fem lluir la nostra llengua!

Programació:
🔹𝗗𝗶𝘃𝗲𝗻𝗱𝗿𝗲𝘀 𝟭𝟴 / ⏱ 18:30 a 20:00h
⏱18:30h. Inauguració de l'exposició "𝟯𝟲 𝗱𝗶𝗲𝘀 𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗹𝗲𝗻𝗰𝗶𝗮̀.
🔹𝗗𝗶𝘀𝘀𝗮𝗯𝘁𝗲 𝟭𝟵 / 10:30 a 13:00h / 17:30 a 19:00h
⏱11:00h . - Taller didàctic 🎨 '𝑬𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒄𝒐𝒍𝒍𝒂𝒈𝒆 𝒅𝒆 𝑵𝒖𝒍𝒆𝒔' amb l'artista dirigit per a 𝘅𝗶𝗾𝘂𝗲𝘁𝗲𝘀 𝗶 𝘅𝗶𝗾𝘂𝗲𝘁𝘀 de 3 a 12 anys. 📨INSCRIPCIONS biblioteca@nules.es
🔹𝗗𝗶𝘂𝗺𝗲𝗻𝗴𝗲 𝟮𝟬 / 11:00h. a 13:00h.
⏱11:00h. Taller '𝑳𝒂 𝒄𝒓𝒊𝒔𝒂̀𝒍𝒊𝒅𝒆 𝒅𝒆 𝒍𝒆𝒔 𝒑𝒂𝒓𝒂𝒖𝒍𝒆𝒔', com una paraula es pot transformar per a crear històries. Amb Cosas & Musas
📨El dilluns 21 i dimarts 22 l'exposició seguirà oberta per a visites escolars prèvia inscripció a biblioteca@nules.es


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada