dissabte, 31 d’octubre del 2020

CÀPSULA DEL TEMPS DE NULES (2020-2045)

Enguany és el 25è aniversari del Museu de Medallística Enrique Giner de Nules. Des de l'Associació Cultural La Corretjola hem proposat a la Comissió de Patrimoni de l'Ajuntament de Nules, commemorar l'aniversari amb la creació d'una Càpsula del temps, al mateix Museu de Medallística.
Els 25 anys del Museu han coincidit amb un any en que mundialment hem tingut una epidèmia, la COVID-19, que a hores d'ara encara estem patint, amb restriccions per perill a més contagis i una greu amenaça per a l’estabilitat de l’economia, que també ha comportat que l’activitat de moltes de les associacions, clubs i entitats del poble s’hagen vist considerablement reduïdes.
Som conscients que l'any 2020 serà estudiat, i quin millor llegat que poder-los fer arribar al Nules i la societat del futur, retalls de premsa i documentació, explicant-los com vam viure la COVID-19 la societat actual. Com a data de soterrament de la Càpsula del temps hem triat el 8 de desembre de 2020. La data d'obertura de la càpsula serà el 8 de desembre de 2045, al caure també en dia festiu, i commemorant així els 50 anys del Museu de Medallística.
Podeu participar en el projecte de la Càpsula del temps, per exemple amb un breu escrit explicant com vos ha afectat l'arribada del virus en diferents aspectes (laboral, econòmic, familiar, social...), i també com vos imagineu el Nules de l'any 2045.
Tots els textos, fotografies, dibuixos, com també propostes o preguntes, les podeu fer arribar a: lacorretjola@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada