dijous, 15 de març del 2018

CARTELL COMPLET DEL NULES SONA 2018


Del 13 al 15 d’abril es celebrarà a Nules i a Mascarell la tercera edició del Festival Nules Sona amb concerts, Muixeranga, Trobada de dolçainers i Correbars.

Un any més, i per tercer any consecutiu, Nules acollirà la tercera edició del Festival Nules Sona, que ja s’ha consolidat entre les nombroses activitats que es celebren durant el mes d’abril a tot el territori valencià. El Festival, organitzat per l’Associació Cultural la Corretjola i l’Ajuntament de Nules, amb la col·laboració de la Caixa Rural de Nules, Pollos Planes, Rio Tinto, Plataforma per la Llengua, Bar Musical, Associació d’Hostalers de Nules, Pizzeria Nona, Rebeldia Violeta i la Colla de dolçainers i tabaleters de Nules, portarà algunes novetats. Enguany, tindrà lloc durant tres dies (13, 14 i 15 d'abril), i un d’ells, el divendres 13, es celebrarà a Mascarell.

Divendres 13 per la vesprada començarà el llarg cap de semana d’activitats amb un Correbars que recorrerà els carrers i els bars de Mascarell acompanyats de la Xaranga Salsa Rosa. Per la nit, a partir de les 21:30h, la Plaça Major de Mascarell acollirà la primera nit de concerts amb Toni de l’Hostal, El Blüe, Zahúrda i Radiokrimen.

Dissabte 14 per la vesprada es reperendrà a Nules la segona jornada del festival amb l’actuació de la Muixeranga de Castelló i la I Trobada de Dolçainers i Tabaleters a la Plaça Major de Nules. Per la nit, a partir de les 23h, al Pàrking del costat dels Jutjats tindrà lloc la segona nit de concerts amb les actuacions dels grups El Diluvi, GEM, MIM, Prozak Soup i Candela Roots. I per a finalitzar, diumenge 15 a les 12h hi haurà un espectacle familiar de la mà del grup de la Safor la POP, Petita Orquestra Peiotaire.

Els concerts serán gratuïts.


Vos esperem a totes i a tots!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada