diumenge, 11 de juny de 2017

Fotografies XVIII Trobada de Bèsties de Foc de Castelló

El dissabte 10 de juny es va celebrar la XVIII Trobada de Bèsties de Foc de Castelló on la Corretjola va participar amb els Cabuts de Nules juntament amb la Colla de Dolçainers Castàlia de Castelló, Els Gegants de Benicàssim, Els Socarrats de Campanar, La Tartuga d'Ontinyent, El Drac de la Geltrú, El Bestiari de Botafocs de Castelló, El Bestiari de Vinaròs, El Drac de Castelldefels, El Drac Pepito de Sant Boi de Llobregat, La Morena de Salou i Els dolçainers i Trabucaires Xaloc de Castelló.

L'acte va comptar amb la plantada dels cabuts, una tabalada infernal, actuació dels trabucaires de Castelló i la cercavila que va recórrer els carrers del centre de Castelló acabant a la Plaça amb els balls dels cabuts. L'acte va finalitzar a les 21h amb el foc de protagonista. 

Estem molt agraïts als Botafocs de Castelló pel tracte exquisit que ens van donar i per haver-nos convidat a la Trobada. Les pròximes Trobades a les quals participaran els Cabuts de Nules són Artana (15 de juliol) i Nulles (29 de juliol)

Ací teniu algunes fotografies de la Trobada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada