dilluns, 26 de setembre de 2016

NULES CELEBRA EL I FESTIVAL DE CURTMETRATGES

Foto: Miquel Andrés

El passat 23 i 24 de setembre La Corretjola, conjuntament amb la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules, presidida per Ramón Canut, vam realitzar el I Festival de Curtmtratges de Nules, el FesOh!Curt. Festival que en la seua primera edició va comptar amb una  molt bona resposta dels veïns i veïnes de Nules que van omplir el Teatre durant les projeccions i la Gala.

El festival va consistir en dos dies de projecció (23 i 24 de setembre) al Teatre Alcázar, més la gala d’entrega de premis que es va fer uns minuts després de la projecció del dissabte. Dels més de 30 curts que participaren, 13 aconseguiren ser projectats durant els dos dies de festival: Bon dia?, Landscape, Ectoflashma, L’encenedor Quàntic, El conte de mai més i A l’ombra de la muntanya, que es van projectar el divendres, i Nules: la meua senda, Que has dit de ma mare?, La Sang, 14 anys i un dia, 3 steps, caçador i Blanca i la cova dels somnis, que es van projectar dissabte.

Els jurat estava composat per: Jordi Ballester, Lola Oliver, Josep Arroyo, Aïda Antonino, del Cineclub Caligari d’Almenara i Amàlia Garrigós, per Plataforma per la Llengua.

Els curts premiats foren els següents:

-Millor Curtmetratge pel vot del públic: Blanca i la cova dels Somnis
-Millor curtmetratge rodat per menors de 18 anys: 3 steps
-Millor curtmetratge de les comarques del nord: 14 anys i un dia
-Millor curtmetratge rodat a Nules: Blanca i la cova dels somnis
-Menció Especial: Nules, la meua senda, d’Amina Abed

-Millor Curtmetratge: La Sang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada