dimarts, 11 de maig del 2021

RUTA POÈTICA DE NULES

 RUTA POÈTICA DE NULES
























Des de l’Associació Cultural La Corretjola, amb el recolzament de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Nules, iniciem la Ruta Poètica de Nules, una nova iniciativa que té per objectiu promocionar i impulsar la poesia, el patrimoni i la història de Nules, per mitjà de codis QR repartits per diferents punts de Nules.
Aprofitant molts racons atractius i interessants de la població, com són la Plaça Major, el Jardí Botànic, l'Església del Convent, l'Ermita de Sant Xotxim, el Museu de Medallística o el Far de Nules, entre d'altres, l’activitat ofereix a l’usuari una altra manera de passejar i recórrer la nostra població.
El recorregut està dividit en 15 punts amb els seus codis QR corresponents, per a escanejar amb el mòbil i així poder escoltar cada poesia, però també oferint la possibilitat de visitar el blog de la Ruta, on a més d’una descripció de cada poesia i fotografies antigues de l'espai on s’ubica, també podran consultar el plànol de la Ruta.
A la Ruta Poètica de Nules ha participat veïnat del poble, però també veïnes de la vila agermanada de Nyons, que han volgut participar recitant poesia en llengua francesa i occitana (provençal).
La Ruta Poètica de Nules s'inicia en una època complicada per al món de la cultura i el món associatiu, fet que ens ha impulsat a pensar en noves activitats accessibles per a la gent, però també adaptades a les restriccions. En tot cas, la nostra intenció és seguir ampliant la Ruta amb el temps, per això hem obert una secció al nostre blog on poder participar: rutapoeticanules.blogspot.com



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada