divendres, 24 de maig del 2019

DEBAT ELECTORAL MUNICIPAL 2019 (Fotos)

Estem molt contents per l'èxit del segon Debat Electoral Municipal 2019, organitzat una vegada més per la Corretjola. Volem agrair a tots els candidats la seua assistència, per haver fet possible el debat, on tots els partits polítics van poder exposar les idees que tenen per a governar Nules en els pròxims quatre anys. Gràcies per haver-lo convertit en un debat amable i sense cap confrontació ni crispació. Agraïm també i li donem l'enhorabona a Mònica Mira per la moderació perfecta del debat!

Des de la Corretjola vam voler millorar l'organització del Debat, i és per això que l'hem retransmès en directe des de la nostra pàgina de Facebook, on vam reunir en el moment de màxima audiència a més de 150 persones, les quals també podien comentar i fer preguntes



























1 comentari:

  1. Pense que cal aclarir alguns temes. No ho vam fer des de la Corretjola al Facebook, ni en cap altra xarxa social, per a no perjudicar a cap partit durant la campanya electoral. Durant el debat, la candidata de Més Nules va dir que no sabia res del debat i que li havíem informat imposant-li una data. Al Facebook de la Corretjola podeu comprovar com setmanes abans ja vam animar a tots els partits a celebrar el debat, i allí estaven etiquetats cada un dels partits. De seguida vam començar a contactar amb els partits per correu o per telèfon. PSOE i Centrats en Nules de seguida van acceptar la seua participació, i van informar dels dies que podien, inclús cedint-nos el Multifuncional el dia que ells el tenien reservat a la Junta Electoral. Rosa va declinar des d'un primer moment la participació, perquè no era partidària de possibles confrontacions entre membres d'un mateix equip de govern, perquè podia debilitar-los. Al cap d'uns dies el PP va acceptar, i ens va dir els dies que podien celebrar el debat. El dia que li venia bé als tres partits era dijous, 23 de maig. Vam tornar a insistir amb Més Nules. Evidentment, un debat on no estaven presents tots els candidats no tenia massa sentit. Vam parlar personalment amb Rosa i ens va fer saber que tenia una visita a Mascarell programada. Com quedava més d'una setmana per a la visita, i encara no l'havien anunciada, els vam proposar canviar-la de dia. Rosa va dir que no era necessari, que assistirien igualment al debat. La nostra sorpresa va ser el dia del debat, quan Rosa va dir que havíem faltat al respecte a Mascarell i li havíem imposat la data, i que nosaltres li vam dir que triara on li convenia més assistir. Res més lluny de la realitat. Poca gent ha fet més per Mascarell que la Corretjola: rutes culturals, activitats de les Festes Alternatives, amb assajos de la Muixeranga de la Plana, o Bicicletada Cultural, visita dels amics de Nulles, Ruta de la Tapa, Batucades i concerts per al Nules Sona. I tot de manera altruista, perquè tot el que hem fet durant més de 10 anys és per amor a la cultura i el nostre patrimoni, sense cap interès. Veritas semper vincit.

    ResponElimina